Bli sjåfør i Vy BussRASKERE HJEM
ETTER ENDT
ARBEIDSDAG.

I tillegg til en stabil inntekt kan du også nyte en forutsigbar arbeidshverdag som sjåfør i Vy Buss. Du vil ha faste ruter og kjøreplaner, noe som gir deg en strukturert og regulert arbeidshverdag. Du kan tilbringe tid med familien og andre forpliktelser på en mer forutsigbar måte, da du vil ha mulighet til å planlegge din egen arbeidshverdag.

Som ansatt i Vy Buss vil du jobbe i trygge rammer med gode arbeidsvilkår. Vy Buss legger stor vekt på sikkerhet og opplæring, og du får nødvendig opplæring og sertifisering for å sikre at du er godt rustet til å utføre jobben på en trygg og ansvarlig måte.

REGULERT ARBEIDSTID GIR FLEKSIBILITET I HVERDAGEN

Dette er din mulighet til å sikre deg gratis utdanning, fast jobb og sikker inntekt i Norges største transportselskap. Bli en av de 12 utvalgte!

Få et innblikk i vår hverdag i Vy buss Stor-Trondheim.

Nå trenger vi flere flinke bussjåfører med på laget i våre avdelinger i Trondheim og Orkanger. Som bussjåfør i Vy buss får du en variert og forutsigbar arbeidshverdag i et mangfoldig og sosialt arbeidsmiljø.

Er du en dyktig sjåfør og kan identifisere deg med våre verdier kundeglede – ansvarlighet – samspill, håper vi du melder deg på De 12 utvalgte!

FAST JOBB OG SIKKER INNTEKT | VY BUSS

Jobben min gir meg trygghet, og jeg vet at det jeg gjør er viktig.

MER TID TIL LIVET UTENOM JOBB | VY BUSS

Jeg får mer tid til det jeg liker, og jobb kan være jobb.

Vi er

Og vi jobber hver dag for å skape kundeglede gjennom sikker og trygg transport av barn og voksne, til skole, arbeid og andre aktiviteter. Som vysjåfør betyr du mye for mange.

BLI EN AV DE 12 UTVALGTE!

Dette er DIN mulighet til å sikre deg gratis utdanning, fast jobb
og sikker inntekt i Norges største transportselskap.

Påmeldingsfrist: 10. August