Bli sjåfør i Vy Buss MER TID TIL ET
LIV UTENOM
JOBBEN.

Som sjåfør i Vy Buss kan du nyte fordelen av å ha mer tid til å gjøre det du liker uten å ofre en stabil inntekt. Denne fleksibiliteten gir deg muligheten til å tilpasse livet ditt rundt dine interesser og fritidsaktiviteter, venner og familie.

Som sjåfør i Vy Buss kan du velge å jobbe i ulike skift, inkludert morgen-, ettermiddag- eller kveldsskift, avhengig av preferanser og personlige behov. Du vil være en del av et solid fagmiljø, preget av samarbeid, raushet og inkludering. Ikke bare får du Norges flotteste kontorutsikt, men du vil også være med å bidra til at flere reiser kollektivt og miljøvennlig.

FÅ MER TID TIL DET DU LIKER,
FØR OG ETTER ARBEIDSTID!

Dette er din mulighet til å sikre deg gratis utdanning, fast jobb og sikker inntekt i Norges største transportselskap. Bli en av de 12 utvalgte!

Få et innblikk i vår hverdag i Vy buss Stor-Trondheim.

Nå trenger vi flere flinke bussjåfører med på laget i våre avdelinger i Trondheim og Orkanger. Som bussjåfør i Vy buss får du en variert og forutsigbar arbeidshverdag i et mangfoldig og sosialt arbeidsmiljø.

Er du en dyktig sjåfør og kan identifisere deg med våre verdier kundeglede – ansvarlighet – samspill, håper vi du melder deg på De 12 utvalgte!

REGULERT ARBEIDSHVERDAG | VY BUSS

Som sjåfør i Vy Buss bestemmer jeg dagene mer selv.

FAST JOBB OG SIKKER INNTEKT | VY BUSS

Jobben min gir meg trygghet, og jeg vet at det jeg gjør er viktig.

Vi er

Og vi jobber hver dag for å skape kundeglede gjennom sikker og trygg transport av barn og voksne, til skole, arbeid og andre aktiviteter. Som vysjåfør betyr du mye for mange.

BLI EN AV DE 12 UTVALGTE!

Dette er DIN mulighet til å sikre deg gratis utdanning, fast jobb
og sikker inntekt i Norges største transportselskap.

Påmeldingsfrist: 10. August