Bli sjåfør i Vy BussTRYGGHET MED
FAST JOBB OG
SIKKER INNTEKT.

For deg som søker en stabil inntekt, trygge arbeidsforhold og muligheten til å ta vare på familien, kan det være lurt å vurdere en karriere som sjåfør i Vy. Å jobbe i Vy Buss gir ikke bare en pålitelig inntekt og forutsigbar arbeidshverdag, men det tilbyr også trygge rammer uansett hvordan den samfunnsøkonomiske situasjonen utarter seg.

Som ansatt vil du ha fast lønn, som gir deg trygghet når det gjelder økonomiske forpliktelser. Uansett hvordan økonomien svinger, er behovet for offentlig transport alltid til stede. Dette betyr at det vil være et kontinuerlig behov for sjåfører, og din inntekt vil være sikret i lang tid fremover.

EN AV DE MEST ATTRAKTIVE FORDELENE MED Å VÆRE SJÅFØR I VY ER DEN STABILE INNTEKTEN

Dette er din mulighet til å sikre deg gratis utdanning, fast jobb og sikker inntekt i Norges største transportselskap. Bli en av de 12 utvalgte!

Få et innblikk i vår hverdag i Vy Buss Stor-Trondheim.

Nå trenger vi flere flinke bussjåfører med på laget i våre avdelinger i Trondheim og Orkanger. Som bussjåfør i Vy Buss får du en variert og forutsigbar arbeidshverdag i et mangfoldig og sosialt arbeidsmiljø.

Er du en dyktig sjåfør og kan identifisere deg med våre verdier kundeglede – ansvarlighet – samspill, håper vi du melder deg på «De 12 utvalgte»!

REGULERT ARBEIDSHVERDAG | VY BUSS

Som sjåfør i Vy Buss bestemmer jeg dagene mer selv.

MER TID TIL LIVET UTENOM JOBB | VY BUSS

Jeg får mer tid til det jeg liker, og jobb kan være jobb.

Vi er

Og vi jobber hver dag for å skape kundeglede gjennom sikker og trygg transport av barn og voksne, til skole, arbeid og andre aktiviteter. Som vysjåfør betyr du mye for mange.

BLI EN AV DE 12 UTVALGTE!

Dette er DIN mulighet til å sikre deg gratis utdanning, fast jobb
og sikker inntekt i Norges største transportselskap.

Påmeldingsfrist: 10. August